Over ons

Designzuilen.nl is onderdeel van 2LS Helmond en is gevestigd in een bedrijfspand in een van de oudste straten van Helmond. Al decennia lang wordt hier verschillende soorten industrie uitgevoerd, waaronder ook de activiteiten van 2LS Helmond / Designzuilen.nl.

Als bedrijf zijn we begonnen met het maken van decoratieve letters en (bedrijfs)logo's in verschillende materiaalsoorten. Dit deden we en doen we nog steeds voor particulieren en bedrijven. Echter door de jaren heen werden we steeds vaker gevraagd of we ook specifiek en persoonlijk maatwerk konden maken, denk hierbij aan enorm grote letters, een eigen ontworpen design, contructieonderdelen of het werken met speciale materiaalsoorten. Vanuit deze toenemende vraag naar persoonlijk maatwerk zijn we gegroeid tot het bedrijf waar we nu staan, namelijk een jong, modern en flexibel bedrijf actief in het ontwikkelen en produceren van gepersonaliseerde decoratie en presentatie producten.

Hierbij vormen letters en logo's nog altijd een aanzienlijk deel van ons werk. Maar sinds dat ene verzoek enkele jaren geleden om een door de klant zelf ontworpen sokkel te maken, hebben we na het realiseren van enkele duizenden zuilen besloten om met onze designzuilen gericht verder te gaan onder de naam Designzuilen.nl.

Onze zuilen maken we nagenoeg allemaal in eigen huis, hiervoor beschikken we over een uitgebreid machinepark en een eigen spuitafdeling die bemand worden door enthousiaste vakmensen. En naast de eigen (CNC) machines kunnen we gebruik maken van het machinepark van ons zusterbedrijf 2LS (www.2ls.nl).

Als bedrijf streven we ernaar om onze klanten de kwaliteit en service te bieden die ze mogen verwachten. We werken daarom altijd met zorg en inzet, en dat heeft door de tijd heen geresulteerd in een groot aantal tevreden klanten. Wil je meer weten over Designzuilen.nl / 2LS Helmond en onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Inmiddels staat de teller op meer dan 6000 gemaakte zuilen!